Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Τέλος στα… βαρετά αυτοκίνητα

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Τέλος στα… βαρετά αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Hyundai: Τέλος στα… βαρετά αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Hyundai, Luc Donckerwolke, είναι κατηγορηματικός πως το μέλλον της εταιρείας θα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αισθητικά προτάσεις και συναρπαστικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Hyundai, Luc Donckerwolke δήλωσε πως στο μέλλον της Hyundai, περιλαμβάνονται αυτοκίνητα που δεν θα μοιάζουν με άλλα ανταγωνιστικά και μη. Η συναρπαστική σχεδίαση θα έχει τον πρώτο λόγο και η ταυτότητα των μοντέλων θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα που είχε ποτέ η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

genesis-essentia-concept-boi-530

Η αλήθεια είναι πως με τα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει η Κορεάτικη εταιρεία, όσο καιρό έχει τον τελευταίο λόγο ο Donckerwolke, το μέλλον προδιαγράφεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αυτό που υπογραμμίζει με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, είναι πως η Hyundai στο μέλλον θα αφήσει πίσω της το τυπικό προφίλ της εταιρείας με τη συντηρητική σχεδίαση και θα ανταποκριθεί στα κελεύσματα της εποχής και των αγορών, που θέλουν πιο τολμηρά σχέδια και περισσότερο έντονη προσωπικότητα σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτων.

genesis-essentia-concept-boi-640

Advertisement