Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Pick up το 2020, με αλλαγές…

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Pick up το 2020, με αλλαγές…

ΝΕΑ

Hyundai: Pick up το 2020, με αλλαγές…

ΝΕΑ

Οι προθέσεις της Hyundai για την παραγωγή ενός pick up μας είναι γνωστές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, όπως δείχνουν όλα θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσο χρονικό διάστημα ακόμη σύμφωνα και με επίσημες δηλώσεις των ανθρώπων της εταιρίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai παρουσίασε το εντυπωσιακό Santa Cruz concept το 2015 στην έκθεση του Detroit δηλώνοντας έτσι τις προθέσεις της για είσοδο σε μια αγορά…θησαυρό τουλάχιστον για τις Η.Π.Α. Από τότε όμως η εξέλιξη του συγκεκριμένου project φαίνεται να έχει μπει στον πάγο

Συζητάμε πολύ για αυτό, δήλωσε ο Brian Smith διευθυντής της Hyundai Motor America στο Motor Trend βάζοντας έμεσμα στόχο για την παρουσίαση του νέου pick up κάποια στιγμή το 2020.

Παράλληλα και σύμφωνα με δηλώσεις του Smith σε άλλο ιστότοπο, το pick up της Hyundai θα διαφέρει από το πρωτότυπο του 2015. Έτσι, αντί για δύο θα έχει τέσσερις πόρτες και η καμπίνα του θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα. Βέβαια δεν βλέπουμε τον λόγο να μην μπουν στην παραγωγή δύο εκδόσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μια ακόμη μεγαλύτερης μερίδας του αγοραστικού κοινού.

Advertisement
Advertisement

Αμφίβολο είναι και το αν το μοντέλο παραγωγής θα χρησιμοποιήσει τελικά τον δίλιτρο turbodiesel που έφερε το πρωτότυπο, ο οποίος απέδιδε 190 ίππους και 40 περίπου κιλά ροπής.

huyndai-pick-up-truck-640

Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη για να δούμε pick up από την Hyundai.