Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai i30 N-Line με σπορ διαθέσεις

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai i30 N-Line με σπορ διαθέσεις

ΝΕΑ

Το Hyundai i30 N-Line με σπορ διαθέσεις

ΝΕΑ

Η Hyundai βρίσκεται στην διαδικασία εξέλιξης μίας νέας έκδοσης για το i30, η οποία αναμένεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις βασικές εκδόσεις και την κορυφαία N, του πρώτου hot hatch της εταιρείας που στοχεύει στην κατηγορία του VW Golf GTI.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας την πολιτική της BMW με τη σειρά μοντέλων M Performance, η Hyundai σύντομα θα θα προσφέρει ένα νέο σπορ προδιαγραφών πακέτο στο νέο i30, με πιθανή ονομασία N-Line. Όπως παρατηρείτε από τις πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, το κορεάτικο μοντέλο διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες, πιο ταπεινές, εκδόσεις χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και την διακριτική πίσω αεροτομή.

hyundai-i30-n-line-spy-photos (1)-chariatis-530

Το μοντέλο δοκιμών φοράει επίσης μεγαλύτερες ζάντες 18 ιντσών, τοποθετημένες σε φαρδύτερα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, ενώ είναι πολύ πιθανό η σειρά N-Line να εξοπλίζεται με σπορ προδιαγραφών ανάρτηση, η οποία θα διαθέτει σκληρότερης ενδοτικότητας ελατήρια.

Advertisement

hyundai-i30-n-line-spy-photos (2)-chariatis-640

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, η σειρά N-Line του Hyundai i30 θα περιλαμβάνει τα ίδια μηχανικά σύνολα με τα υπόλοιπα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 1,4 λίτρων T-GDI των 140 PS και 24,7 kgm ροπής.

Advertisement