Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda: Ηλεκτρονική εφαρμογή για αναζήτηση ανακλήσεων

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda: Ηλεκτρονική εφαρμογή για αναζήτηση ανακλήσεων

ΝΕΑ

Honda: Ηλεκτρονική εφαρμογή για αναζήτηση ανακλήσεων

ΝΕΑ

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα πλέον στους κατόχους αυτοκινήτων Honda, να ελέγξουν αν το αυτοκίνητο τους έχει ανάκληση μέσω μίας νέας διαδικτυακής εφαρμογής. Πολύ ενδιαφέρον… 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες Honda μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.honda-cars.gr/vinnumber/, να πληκτρολογήσουν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου τους και να ελέγξουν αν αυτό εμπίπτει σε οποιαδήποτε ανάκληση ασφαλείας του κατασκευαστή. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο θα πρέπει να ελεγχθεί ή και να επισκευαστεί, ο κάτοχος μπορεί να ενημερωθεί από την ίδια εφαρμογή για τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda, προκειμένου να κλείσει ραντεβού και να προχωρήσει στην αποκατάσταση της ανάκλησης, φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τον κάτοχο του αυτοκινήτου.

Η Honda δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των αυτοκινήτων της αλλά και στην πρόληψη για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. Με τις ενέργειες ανάκλησης και σε συνδυασμό με τις ενέργειες της εισαγωγικής εταιρείας δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον και εκείνες οι συνθήκες για την άψογη λειτουργία και ασφάλεια του αυτοκινήτου Honda.

Advertisement
Advertisement