Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Civic στους φιναλιστ του Autobest 2018

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Honda Civic στους φιναλιστ του Autobest 2018

ΝΕΑ

Το Honda Civic στους φιναλιστ του Autobest 2018

ΝΕΑ

Το νέο Honda Civic ψηφίστηκε ανάμεσα στα έξι επικρατέστερα μοντέλα που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο «Best Buy Car of Europe» του Autobest 2018.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για έναν οργανισμό που αποτελείται από 31 συντάκτες αυτοκινήτου από όλη την Ευρώπη. Το βραβείο απονέμεται στο νέο μοντέλο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη συνολική πρόταση για μία ευρεία βάση πελατών στη Γηραιά Ήπειρο. Τομείς ιδιαίτερης σημασίας που επηρεάζουν την κρίση της επιτροπής είναι: η ανταγωνιστική τιμολόγηση, η ευελιξία, η σχεδίαση, η συνδεσιμότητα, η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και οι δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης. Την υποψηφιότητα ενός μοντέλου καθορίζει η τιμή εκκίνησής του, που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20.000 Ευρώ.

Η δέκατη γενιά του Civic είναι προϊόν του μεγαλύτερου, παγκόσμιου προγράμματος εξέλιξης στην ιστορία της Honda, και οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του μοντέλου ξεκίνησαν στις αρχές του 2017.

Advertisement
Advertisement

Τώρα το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας θα αξιολογηθεί στη φάση «Final 6» του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στο Βαϊράνο της Ιταλίας, 29 και 30 Νοεμβρίου. Ο νικητής του 17ου ετήσιου διαγωνισμού Autobest θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Είναι η δεύτερη φορά που η Honda διασφαλίζει μία θέση στον τελικό του εν λόγω διαγωνισμού, μετά την υποψηφιότητα του HR-V στη λίστα των φιναλίστ το 2016.