Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

H σπορ αυτοπεποίθηση του Volkswagen Polo

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H σπορ αυτοπεποίθηση του Volkswagen Polo

VW POLO

H σπορ αυτοπεποίθηση του Volkswagen Polo

VW POLO

Προτού κάποιος αποφασίσει το επόμενο αυτοκίνητό του, εξετάζει πλέον παράγοντες όπως οι δυνατότητες συνδεσιμότητας, η τεχνολογική φαρέτρα στον τομέα της άνεσης αλλά και της ασφάλειας, η ισχύς ή η κατανάλωση ανάλογα το λόγο για τον οποίο αποκτά το συγκεκριμένο όχημα. Υπάρχει όμως μία σταθερά, ανεξαρτήτως τσέπης, διάθεσης ή εποχής! Κι αυτή είναι η εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Όλοι θέλουν ένα αυτοκίνητο καλαίσθητο στα δικά τους μάτια και σύμφωνα με τα δικά τους γούστα. Αν και στην περίπτωση του νέου Volkswagen Polo, η σχεδιαστική αισθητική μάλλον κερδίζει άπαντες.

Ο νέος σχεδιασμός του Polo θέτει νέα πρότυπα ήδη από την έκδοση Trendline. Το πρώτο που τραβά το βλέμμα είναι η τοξοειδής γραμμή σχεδίασης «tornado» που ξεκινά από τα εμπρός φτερά και διασχίζει τις δύο πλευρές του νέου Polo, καταλήγοντας να δεσπόζει πάνω από την πόρτα του χώρου απο­σκευών. Έτσι δημιουργείται ένα σαφές περίγραμμα που τονίζει τον μοντέρνο δυναμισμό του μοντέλου.

Εκτός από τους νέους εμπρός προβολείς και τα νέα φώτα πίσω, περιλαμβάνονται επίσης φώτα ημέρας LED με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, φώτα πινακίδας κυκλοφορίας LED,  και ατσάλινες ζάντες 15’’.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Polo Comfortline περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15’’, καθώς και προφυλακτήρες, καλύμματα καθρεφτών και θυρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος. Οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης.

Αν είστε από αυτούς που εκτιμούν εξίσου την σπορ εμφάνιση αλλά και την άνεση, τότε σίγουρα ή έκδοση Polo Highline είναι για σας. Οι επιχρωμιωμένες λωρίδες που περιβάλλουν τον προφυλακτήρα και τα πίσω φώτα φρένων LED, υπογραμμίζουν την σπορ κομψότητα και συμπληρώνουν ιδανικά τον σχεδιασμό. Οι ζάντες αλουμινίου 16’’ “Torsby” ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του νέου Polo.