Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Rolls-Royce συνεργάζεται με το National Geographic

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Rolls-Royce συνεργάζεται με το National Geographic

ΝΕΑ

H Rolls-Royce συνεργάζεται με το National Geographic

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το National Geographic, το οποίο θα προβάλλει καθημερινά video και φωτογραφικό υλικό από την επερχόμενο νέο SUV μοντέλο Cullinan που θα ταξιδέψει για δοκιμές στη Βόρεια Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στις Η.Π.Α., λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Με κωδικό όνομα «The Final Challenge» η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών οχημάτων ακολουθεί έναν διαφορετικό δρόμο, σε ότι αφορά την διαδικασία εξέλιξης ενός νέου μοντέλου, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Rolls-Royce Cullinan. Πλέον, το πολυαναμενόμενο SUV ξεκινά την περιοδεία του από τα highlands της Σκωτίας, ενώ μετά από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, θα μεταφερθεί στη Μέση Ανατολή και κατόπιν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

rolls-royce-cullinan (1)-chariatis-530

Στην ομάδα που θα συνοδεύει την Cullinan θα ενταχθούν για πρώτη φορά μέλη του τηλεοπτικού καναλιού National Geographic που θα κινηματογραφούν και φωτογραφίζουν τη νέα Cullinan καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Cory Richards, ο οποίος είχε βραβευθεί το 2012 με τον τίτλο «National Geographic Adventure». Για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Rolls-Royce Torsten Müller-Ötvös, αυτή η ασυνήθιστη επίδειξη των ικανοτήτων της Cullinan είναι το κλειδί για την προώθησή του σε πιθανούς πελάτες. «Πριν από τρία χρόνια υποσχέθηκα στο κοινό ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω ντοκιμαντέρ τις δοκιμές εξέλιξης της Rolls-Royce Cullinan», ανέφερε σε δήλωσή του.

Advertisement

Rolls-Royce-Cullinan-010-chariatis-640

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Cullinan είναι το δεύτερο μοντέλο της βρετανικής φίρμας, το οποίο θα αξιοποιήσει το αλουμινένιο χωροδικτύωμα και την αρχιτεκτονική που εξελίχθηκε για τη νέας γενιάς Phantom. Από το κορυφαίο μοντέλο της Rolls-Royce, αναμένεται να προέλθει και το μηχανικό σύνολο και συγκεκριμένα ο θηριώδης V12 των 6,75 λίτρων που αποδίδει 570 PS και 91,8 kgm ροπής. Το παραπάνω μηχανικό σύνολο αναμένεται να συνδυαστεί με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης που θα εξασφαλίζει οδική συμπεριφορά και χαρακτηριστική άνεση.

Advertisement