Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πιο «άγρια» Ford Mustang

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H πιο «άγρια» Ford Mustang

ΝΕΑ

H πιο «άγρια» Ford Mustang

ΝΕΑ

Για μια ακόμη φορά η Ford Mustang γίνεται το πεδίο αναβάθμισης ενός βελτιωτικού οίκου, αφού η γερμανική GME Performance έρχεται για να τις προσφέρει 705 άλογα ισχύος, τονίζοντας τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η GME Performance παίρνει λοιπόν τον 5λιτρο V8 κινητήρα της Ford που υπάρχει στην κορυφαία Mustang GT και του προσθέτει έναν κομπρέσσορα της Edelbrock, ένα νέο intercooler και εισαγωγή, αλλά και ένα καινούργιο «πρόγραμμα». Μαζί με αυτά, υπάρχει μια ένα νέο σύστημα εξάτμισης με ελεγχόμενα κλαπέτα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών μας δίνει 705 άλογα ισχύος (από 421 εργοστασιακά), αλλά και 800 Nm ροπής.

Η GME, μετά από αυτή την αναβάθμιση, ανακοινώνει ότι για το 0-100 km/h η βελτιωμένη Mustang της απαιτεί μόνο 3,9 sec, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 280 km/h. Εκτός πάντως από την απόδοση, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία προσθέτει στη Mustang μια νέα ρυθμιζόμενη αγωνιστικού τύπου ανάρτηση, φρένα με τρυπητούς δίσκους προορισμένα και αυτά για αγωνιστική χρήση, αλλά και 21 ιντσών τροχούς GME FS-1.

Advertisement
Advertisement

Εμφανισιακά, υπάρχει το απαραίτητο bodykit που περιλαμβάνει ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, αλλά και επιλογή μεταξύ 4 διαφορετικού τύπου αεροτομών στο πίσω τμήμα.