Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Pininfarina ετοιμάζει ηλεκτρικό πρωτότυπο για τη Γενεύη

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Pininfarina ετοιμάζει ηλεκτρικό πρωτότυπο για τη Γενεύη

ΝΕΑ

Ο Pininfarina ετοιμάζει ηλεκτρικό πρωτότυπο για τη Γενεύη

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έχει ξεκινήσει και οι κατασκευαστές παίζουν ήδη το παιχνίδι της… προσμονής δίνοντας μας ενδιαφέρουσες προγεύσεις. Έτσι και η Pininfarina που προανήγγειλε ένα μηδενικών ρύπων πρωτότυπο!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το όνομά του είναι HK GT και είναι το τέταρτο δημιούργημα στην κοινή πορεία με το εκ Χονγκ Κονγκ ορμώμενο Hybrid Kinetic Group. Πέρυσι η σύμπραξη των δύο εταιρειών, που η μία βάζει τη φαντασία και οι άλλη το… χρήμα, μας έδειξε στην Ελβετική έκθεση το πολυτελές σεντάν που άκουγε στο όνομα H600.

Λίγο αργότερα, στην Έκθεση της Σαγκάης, παρουσίασαν ένα πενταθέσιο και ένα επταθέσιο crossover, τα K550 και K750 αντίστοιχα. Τώρα, ακολουθούν πιο σπορ μονοπάτια – άλλωστε το «GT» στο όνομα του εν λόγω πρωτότυπου τα λέει όλα.

Advertisement
Advertisement

Το ίδιο και οι δυο teaser εικόνες που δημοσιεύτηκαν, με την πρώτη να μας δείχνει μέρος της εξωτερικής του εμφάνισης, με ξεκάθαρο κουπέ χαρακτήρα, λεπτά οριζόντια φωτιστικά σώματα πίσω, αεραγωγούς να έπονται των εμπρός τροχών και τους καθρέφτες να λάμπουν διά της απουσίας τους.

Όσο για το εσωτερικό, η εικόνα επικεντρώνεται στις θέσεις των επιβατών που δείχνουν ενσωματωμένες στο πλαίσιο ενώ διακρίνεται και η ύπαρξη χειριστηρίου αφής στη βάση της κεντρικής κονσόλας.

pininfarina-hk-gt-teaser-b640

Advertisement

Όσο για το τι θα δίνει ώθηση στο HK GT, η Pininfarina έκανε λόγο για μηδενικούς ρύπους, καθώς θα υπάρχουν ηλεκτροκινητήρες, χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμα κάτι σε ότι αφορά σε επιδόσεις και εμβέλεια.

Περισσότερα, όσο θα πλησιάζουμε στην Έκθεση της Γενεύης που φέτος διεξάγεται 8 με 18 Μαρτίου.

Advertisement