Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο Peugeot 508

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο Peugeot 508

ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το νέο Peugeot 508

ΝΕΑ

Mέσα στο 2018 η Peugeot θα μας παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του 508, η οποία εκτός από πολλές τεχνολογίες, θα διαθέτει και μια άκρως ενδιαφέρουσα σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Mετά το άκρως επιτυχημένο 3008, η Ρeugeot εργάζεται πάνω στη δεύτερη γενιά του 508. Οι Γάλλοι βλέπουν τον ανταγωνισμό στη μεσαία να γιγαντώνεται με νέα προϊόντα, που φλερτάρουν με την premium κατηγόρια, και μας ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό μοντέλο παραγωγής θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα χρόνο από σήμερα και θα δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το εικονιζόμενο  πρωτότυπο Instinct, που μας έδειξε η εταιρεία πρόσφατα (κυρίως σε επίπεδο μάσκας και φωτιστικών σωμάτων). Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Peugeot αφήνουν να εννοηθεί ότι το νέο 508 θα έρθει να αλλάξει τα δεδομένα στη σχεδίαση των μεσαίων μοντέλων.

Το γαλλικό αυτοκίνητο θα στηριχθεί πάνω στη νέα πλατφόρμα EMP2 και θα διαθέτει στην γκάμα του plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική. Τέλος, πηγές από την εταιρεία υποστηρίζουν ότι στο εσωτερικό θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή του i-Cockpit, με την ποιότητα να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Advertisement
Advertisement


Peugeot-Instinct-concept1000