Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα γενιά της BMW X5 σε δοκιμές εξέλιξης

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα γενιά της BMW X5 σε δοκιμές εξέλιξης

ΝΕΑ

H νέα γενιά της BMW X5 σε δοκιμές εξέλιξης

ΝΕΑ

 

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς μεγάλου SUV της BMW, είναι σχεδόν έτοιμη και οι δοκιμές συνεχίζονται. Στην τελευταία θέαση του πρωτοτύπου, το καμουφλάζ περιορίζεται σε μια απλή μεμβράνη με διαφορετικό χρωματισμό από ότι συνήθως.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

 

Τόσο το σχέδιο της μεμβράνης που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτότυπο, όσο και το ότι απουσιάζουν σχεδόν τελείως οι παραπλανητικοί όγκοι για το αμάξωμα, δείχνει τη διάθεση της εταιρείας να αποκαλύψει αρκετό ποσοστό της εμφάνισης του νέου μοντέλου. Φαίνεται για παράδειγμα αρκετά ξεκάθαρα η γραμμή του αμαξώματος, με τους όγκους και την έκταση των γυάλινων επιφανειών πάνω στη νέα σιλουέτα.

bmw-x5-all-new-drops-camo-boi-530

Advertisement

Κατά τα άλλα, διακρίνονται και κάποια στοιχεία «πακέτου Μ» στο νέο μοντέλο, με τις δίχρωμες ζάντες και τις μπλε δαγκάνες των φρένων να είναι κάποια από αυτά. Πάντως εντύπωση προκαλεί το ότι το καμουφλάζ είναι σχετικά «ελαφρύ» και επιτρέπει τις αποκαλύψεις που αφορούν τη σχεδίαση του αμαξώματος.

bmw-x5-all-new-drops-camo-boi-640

Advertisement

Από στοιχεία που γνωρίζουμε σχετικά με την επόμενη BMW X5 που θα παρουσιαστεί το 2019, αξίζει να αναφέρουμε πως βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τις Σειρές 5 και 7, πράγμα που σημαίνει πως αναμένεται και πολύ καλύτερη συμπεριφορά σε ότι έχει να κάνει με την ακαμψία του μοντέλου. Επιπλέον, η νέα γενιά αναμένεται να είναι και ελαφρύτερη από την σημερινή, κατά 250 με 300 κιλά.

bmw-x5-all-new-drops-camo-boi-640b
Σε ότι αφορά τους κινητήρες του νέου μοντέλου, περιμένουμε να δούμε μια γκάμα ανάλογη των σειρών 5 και 7, καθώς και την πρώτη εμφάνιση στην κατηγορία της plug-in υβριδικής έκδοσης με τον twin turbo V8 της M-Power με πάνω από 600 άλογα απόδοση.

 

Advertisement