Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes G500 4×4² της Renntech

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes G500 4×4² της Renntech

ΝΕΑ

H Mercedes G500 4×4² της Renntech

ΝΕΑ

Η Mercedes G500 4×4² είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο «ικανές» εκτός δρόμου G-Class που έχουν παρουσιαστεί, όμως η γερμανική βελτιωτική Renntech έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της ισχύος, δημιουργώντας το «απόλυτο off road όχημα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Πιο συγκεκριμένα, η Renntech αλλάζει την ECU του 4λιτρου V8 biturbo κινητήρα και προσφέρει στην G500 4×4² μια νέα εξάτμιση, για να αυξήσει κατά 102 άλογα την ισχύ και κατά 174 Nm τη ροπή του μοτέρ.

Συνολικά, η πρόταση της γερμανικής εταιρείας φθάνει πλέον στα 518 άλογα και η ροπή στα εντυπωσιακά 784 Nm, με άμεση βελτίωση στην απόδοση και τις επιδόσεις του «τέρατος» της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, η γερμανική βελτιώτρια δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά μιας από τις πιο extreme Mercedes G-Class στην ιστορία, διατηρώντας την πολύ μεγάλη ελάχιστη απόσταση από το έδαφος των 450 χλστ., καθώς και όλα τα extreme 4X4 χαρακτηριστικά της (τρία μπλοκέ διαφορικά, ενεργούς άξονες, μόνιμη τετρακίνηση κ.ο.κ.).