Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Larte Design περιποιείται την Bentley Bentayga

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Larte Design περιποιείται την Bentley Bentayga

ΝΕΑ

H Larte Design περιποιείται την Bentley Bentayga

ΝΕΑ

O ρωσικός οίκος βελτιώσεων Larte Design επεμβαίνει στον αισθητικό τομέα στην Bentley Bentayga, παρουσιάζοντάς μας τη δική του εκδοχή, που αν μη τι άλλο, όπως δείχνουν τα πρώτα σκίτσα, είναι πιο καλαίσθητη από άλλες αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Αντίθετα από προηγούμενες βελτιώσεις, όπως αυτή του Infiniti QX80, οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της Bentayga δείχνουν ένα καλαίσθητο αεροδυναμικό body kit, με βασικά χαρακτηριστικά  τα έντονα πλαϊνά skirts, αλλά και τον «άγριας» σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, που διαθέτει μεγάλους αεραγωγούς. Αλλά και η πίσω όψη του βρετανικού SUV δείχνει αρκούντως ιδιαίτερη, έχοντας έναν ευμεγέθη διαχύτη, τις επανασχεδιασμένες τετραπλές απολήξεις, ενώ και εδώ δεν λείπουν οι εισαγωγές αέρα.

larte-design-shows-awesome-bentley-bentayga-body-kit_1-chariatis-530

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Larte, η τοποθέτηση του νέου αεροδυναμικού πακέτου στη Bentley Bentayga έχει στόχο να χαρίσει στον μελλοντικό κάτοχο την απαραίτητη μοναδικότητα, ενώ την ίδια στιγμή ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι όλη τη διαδικασία μετατροπής.

Advertisement

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό. Να αναφέρουμε ότι η γκάμα των κινητήρων της Bentayga περιλαμβάνει τρία σύνολα, έναν V8 twin-turbo βενζίνης με ισχύ 550 ίππους, τον W12 των 6,0 λίτρων και 608 ίππων, αλλά και τον τετράλιτρο diesel  των 435 ίππων, που δανείζεται από το Audi SQ7. Μελλοντικά θα υπάρξει και μία plug-in hybrid έκδοση, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη τεχνικές λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας V6 κινητήρας βενζίνης 3,0 λίτρων και ένας ηλεκτροκινητήρα.