Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini Concept S θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβριο

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Lamborghini Concept S θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβριο

ΝΕΑ

H Lamborghini Concept S θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβριο

ΝΕΑ

Αν και η Gallardo εμφανίστηκε το 2003, η Lamborghini χρειάστηκε τρία χρόνια για να δημιουργήσει μια ανοιχτή έκδοση του supercar της. Ωστόσο, το 2006 η Lamborghini Gallardo Spyder δεν ήταν η πρώτη άνευ οροφής εκδοχή του εν λόγω του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Μερικούς μήνες νωρίτερα είχε παρουσιαστεί η πρωτότυπη Lamborghini Concept S, που διέθετε μια διαιρεμένη καμπίνα με ξεχωριστό παμπρίζ. Ήταν μια σύγχρονη ερμηνεία των διθέσιων ανοικτών σπορ αυτοκινήτων από τα μονοθέσια της δεκαετίας του ‘50.

Οι Ιταλοί αποφάσισαν τελικά να βάλουν στη γραμμή της παραγωγής τη λιγότερο ριζοσπαστική Gallardo Spyder. Μετά από 10 χρόνια, το Concept S είναι έτοιμο για την πρώτη του δημοπρασία, μέσω της RM Auctions. Το πρωτότυπο αυτό θα βρεθεί εκεί στις 18 Νοεμβρίου 2015, με τη δημοπρασία να λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη.

Advertisement
Advertisement

lamborghini-concept-S-c640

Όπως συμβαίνει με τα εν λόγω οχήματα, η Concept S είναι σε άριστη κατάσταση και είναι πλήρως λειτουργική. Επίσης, το γεγονός ότι είναι νόμιμη για οδήγηση στο δρόμο και έχει κάνει μόνο για 180 χιλιόμετρα, την κάνει ακόμη πιο επιθυμητή.

Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη ως προς το ποια αναμένεται να είναι η τιμή της αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο που παράχθηκε μόνο σε πρωτότυπη μορφή και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αναμένεται να αγγίξει τα δύο εκατομμύρια δολάρια!

Advertisement

lamborghini-concept-S-b640

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προσελκύσει σε μεγάλο βαθμό την προσοχή από τους συλλέκτες, η οποία θα πρέπει να μεταφραστεί σε εντυπωσιακές προσφορές.

Advertisement

lamborghini-concept S-640