Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Karenta υποδέχεται την Skoda

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Karenta υποδέχεται την Skoda

ΝΕΑ

H Karenta υποδέχεται την Skoda

ΝΕΑ

H  Karenta γιορτάζει την είσοδό της στη Skoda, σε ένα 3ήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα και προσκαλεί όλους τους πελάτες και φίλους της μάρκας να γνωρίσουν τις υπηρεσίες After Sales Karenta και τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση, από 19 έως 21 Μαΐου θα εξελίσσεται ταυτόχρονα στην κάθετη μονάδα Skoda Karenta Αμαρουσίου, η οποία ακολουθεί τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και στο κατάστημα After Sales Skoda στην Αργυρούπολη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta α.ε. είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της μάρκας Skoda στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και να προσφέρει:

την πραγματοποίηση δωρεάν τεχνικού ελέγχου σε αυτοκίνητα Skoda
την παροχή έκπτωσης 30% για ένα ολόκληρο χρόνο σε υπηρεσίες συντήρησης
την παρουσίαση του νέου SUV Kodiaq
τη δυνατότητα test drive σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου Kodiaq και στα υπόλοιπα μοντέλα  της Skoda
την παροχή δωρεάν προγράμματος που περιλαμβάνει 2 χρόνια service και 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης , σε όσους προβούν σε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου μέχρι 31/7/2017

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για το διαγωνισμό με δώρο ένα 3ημέρο ταξίδι, σε προορισμό της επιλογής του νικητή, με το νέο Kodiaq.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση και το service Skoda Karenta Αμαρουσίου βρίσκονται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και οι εγκαταστάσεις service  Skoda Karenta στην Αργυρούπολη στην οδό Μεγ.Αλεξάνδρου 2, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9981978.