Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H JLR και οι Gorillaz θα αναγνωρίσουν το ταλέντο σου!

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H JLR και οι Gorillaz θα αναγνωρίσουν το ταλέντο σου!

ΝΕΑ

H JLR και οι Gorillaz θα αναγνωρίσουν το ταλέντο σου!

ΝΕΑ

Μία καινοτόμος εφαρμογή μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να στρατολογηθείς από έναν εκ των μεγαλύτερων κολοσσών της αυτοκινητοβιομηχανίας: τη Jaguar Land Rover.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο βρετανικός όμιλος προσφέρει 1000 θέσεις εργασίας αλλά με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο! Ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη δημοφιλή μπάντα των Gorillaz, ένα πρωτοποριακό group από… καρτούν, το οποίο σκαρφίστηκε η φωνή των Blur, o Damon Albarn, παρέα με τον Jamie Hewlett.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε με αφορμή τη συμμετοχή της Jaguar στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula E, με τη… Noodles, μία εκ των «εικονικών» μελών της μπάντας να αναλαμβάνει ρόλο πρέσβειρας της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, μέσω της εφαρμογής « The Gorillaz», θα μπορέσετε να κυνηγήσετε το όνειρό σας με τον παρακάτω τρόπο. Η JLR αναζητά ταλέντα στον τομέα των ηλεκτρονικών και του software engineering. Η πρόκληση είναι να «σπάσετε» την κωδικοποιημένη πρόκληση που θα βρείτε στο app και αν είστε από αυτούς που θα τα καταφέρουν, θα μπείτε στην… pole position για μία θέση στην εταιρεία.

Η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει και όλα διαδραματίζονται σε 360 μοιρών περιβάλλον του γκαράζ της μπάντας, εκεί όπου μπορείτε να δείτε όλα τα οχήματα που έχουν οδηγήσει στα video clip τους. Το πρώτο στάδιο της πρόκλησης αφορά τη συναρμολόγηση της Jaguar I-Pace, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό 5θέσιο σπορ μοντέλο της μάρκας. Το δεύτερο και πιο απαιτητικό κομμάτι, αφορά την προσπάθεια να «σπάσει» ένας κώδικας που περιλαμβάνει περισσότερους από 4000 πιθανούς συνδυασμούς!

Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;

Advertisement