Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Fittipaldi Motors θα κάνει δυναμική πρεμιέρα

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Fittipaldi Motors θα κάνει δυναμική πρεμιέρα

ΝΕΑ

H Fittipaldi Motors θα κάνει δυναμική πρεμιέρα

ΝΕΑ

Στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 9 έως τις 19 Μαρτίου, δεν θα δούμε μόνο νέα μοντέλα. Πρεμιέρες έχουμε και για κατασκευαστές!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Συγκεκριμένα για την Fittipaldi Motors, που παίρνει το όνομά της από τον θρυλικό πρώην  οδηγό της Formula 1, Emerson Fittipaldi. Ο κάτοχος δύο τίτλων στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ουσιαστικά βάζει το… όνομα, με τη HWA, την εταιρεία δηλαδή του Hans-Werner Aufrecht.

Αν σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν ανάμεσα στους δημιουργούς της AMG και που ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος για τους κινητήρες της Mercedes στη Formula 3 και το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM).

Advertisement
Advertisement

Ο έτερος σημαντικός συνεργάτες είναι η carrozzeria Pininfarina που για μία ακόμα φορά αναλαμβάνει μεμονωμένα project. Άλλωστε έχει σχεδιάσει και άλλο μοντέλο που θα δούμε στη Γενεύη – διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Αυτή η τριπλή συνέργεια θα έχει ως αποτέλεσμα την EF7 Vision Gran Turismo, μέρος της οποίας βλέπουμε σε αυτή την teaser εικόνα. Και είναι και χαρακτηριστικό και το σλόγκαν στο επίσημο countdown για την πρεμιέρα στην ημέρα Τύπου της έκθεσης, που αναφέρει:
“Το όνειρο ενός πρωταθλητή, γερμανική μηχανολογία και ιταλικός σχεδιασμός”.

Fittipaldi-EF7-teaser-b640