Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Daimler δίνει bonus-ρεκόρ στους εργαζομένους της

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Daimler δίνει bonus-ρεκόρ στους εργαζομένους της

ΝΕΑ

H Daimler δίνει bonus-ρεκόρ στους εργαζομένους της

ΝΕΑ

Μετά την περσινή, άκρως επιτυχημένη χρονιά, η Daimler ανακοίνωσε ότι θα δώσει bonus-ρεκόρ στην ιστορία της σε κάθε έναν εκ των 130.000 εργαζομένους της στη Γερμανία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Συνολικά το κόστος του bonus που θα δώσει ο γερμανικός Όμιλος θα ανέλθει στα 74 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μεμονωμένα το extra ποσόν που θα δει στο λογαριασμό μισθοδοσίας του Απριλίου κάθε ένας από τους εργαζομένους της εταιρείας στη Γερμανία, θα φτάσει έως και τα 5.700 ευρώ.

Η Daimler από το 1997 μέχρι και σήμερα κάθε χρόνο δίνει ένα μέρος των κερδών της προηγούμενης χρονιάς ως bonus στους εργαζομένους της. Το φετινό ποσόν που είναι και το μεγαλύτερο της ιστορίας για τον γερμανικό Όμιλο, έρχεται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης περσινής χρονιάς κατά την οποία τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν στα 14,7 δις. ευρώ, από 12,9 δις. ευρώ το 2016.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος του HR και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler, κ. Wilfried Porth, το 2017 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της Daimler και οι εργαζόμενοι της εταιρείας συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτό, εξ ου και η εταιρεία τους τίμησε με αυτό το μεγάλο χρηματικό bonus.

Advertisement
Advertisement

Hohe Auslastung und Ausrichtung auf Zukunftstechnologien