Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW μας δείχνει λίγη ακόμη από τη νέα M5 (video)

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H BMW μας δείχνει λίγη ακόμη από τη νέα M5 (video)

ΝΕΑ

H BMW μας δείχνει λίγη ακόμη από τη νέα M5 (video)

ΝΕΑ

Καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας M5 πλησιάζει (είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου), η BMW ανεβάζει το θερμόμετρο δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα video teaser!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Είναι το δεύτερο μέσα σε μερικά μόνο 24ωρα (δείτε το προηγούμενο πατώντας εδώ) και φέρει το ίδιο σλόγκαν: «Με αφετηρία το απίστευτο». Ξεκινώντας λοιπόν από εκεί, το πανίσχυρο σεντάν εμφανίζεται σε ερημικό τοπίο όπου λήψη από drone το δείχνει να πλαγιολισθαίνει.

Βλέπεται οι Βαυαροί κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν από τώρα, πως η τοποθέτηση του συστήματος τετρακίνησης M xDrive δεν θα «σκοτώσει» την οδηγική απόλαυση που παραδοσιακά προσφέρει ένα μοντέλο της σειράς Μ.

Advertisement
Advertisement

Και μετά από αυτή την εικόνα, έχουμε βομβαρδισμό μηνυμάτων:
«Υπερβολικά απίστευτη, υπερβολικά χαμηλή, υπερβολικά τολμηρή, υπερβολικά ισχυρή, υπερβολικά πονηρή, υπερβολική γενικότερα»!

Τα έχει όλα αυτά η νέα BMW M5; Μένει να αποδειχθεί. Αυτό που φαίνεται με την πρώτξ ματιά πως έχει είναι ανθρακονημάτινη οροφή, στοιχείο που θα βοηθήσει τη γενικότερη προσπάθεια μείωσης βάρους.

Έτσι ώστε ο 4.4 lt Twin Turbo V8 κινητήρας να μπορεί να προσφέρει απλόχερα τα 600 κατ’ εκτίμηση άλογα που εκτιμάται πως θα εφοδιάζουν το νέο μοντέλο. Θα συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το νέο σύστημα τετρακίνησης που αναφέραμε νωρίτερα, μέσω του οποίου οι Γερμανοί υπόσχονται πως «η νέα M5 θα έχει την ευελιξία και την ακρίβεια ενός μοντέλου με την κίνηση στον πίσω άξονα, με την πρόσφυση ενός τετρακίνητου».

Advertisement

Περισσότερα πατώντας play…

Advertisement