Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου

ΝΕΑ

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου

ΝΕΑ

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ξεχώρισε με την παρουσία της στην εκδήλωση “Breaking2 Together” που διοργάνωσε η NIKE. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο αγώνα δρόμου όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 330 δρομείς με στόχο να σπάσουν το ρεκόρ των δύο ωρών.

Advertisement
Advertisement


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Piazza del Duomo, η οποία μετατράπηκε για την περίσταση σε αγωνιστική πίστα, συγκεντρώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και διαφόρων προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού. Εκεί παρευρεθήκαν ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Χάρτ, ιδρυτής του #runwithhart 6, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών, ο πρώην αθλητής του στίβου Καρλ Λιούις, γνωστός ως “ο γιος του ανέμου”.

Η συνάντηση των Καρλ Λιούις & Giulia Quadrifoglio κορυφώθηκε όταν στην Piazza del Duomo αποκαλύφθηκε το κόκκινο αυτοκίνητο που είχε σπάσει το ρεκόρ στην κατηγορία του στη θρυλική πίστα του Nurburgring τον Σεπτέμβριο του 2016: 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός αυτός και ο χάρτης της γνωστής πίστας εμφανίζονται στο καπό του αυτοκινήτου μαζί με τις υπογραφές του οδηγού Fabio Francia και και της ομάδας που δημιούργησε τη δυναμική Giulia. Αυτή η ιδιαίτερη Giulia Quadrifoglio σύντομα θα προστεθεί στην εκπληκτική συλλογή του Μουσείου της Alfa Romeo “La macchina del tempo”.