Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ABT “βάζει” χέρι στο Audi S4 Avant

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ABT “βάζει” χέρι στο Audi S4 Avant

ΝΕΑ

H ABT “βάζει” χέρι στο Audi S4 Avant

ΝΕΑ

Το Αudi S4 Avant βελτιώνεται σε εμφάνιση και απόδοση, με την ABT να μας παρουσιάζει μια εξαιρετική δημιουργία για τους ανήσυχους οικογενειάρχες.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Για εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν για την επόμενη γενιά του Audi RS4, η ΑΒΤ έχει τη λύση. Έτσι, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο αναβάθμισης για το υπάρχον S4 Avant, το οποίο μεταμορφώνει το κορυφαίο οικογενειακό μοντέλο της Audi. Εξωτερικά το S4 Avant διαθέτει νέα σπόιλερ, μαύρης απόχρωσης μάσκα και νέου τύπου ζάντες αλουμινίου. Στην ίδια λογική, ο πίσω προφυλαχτήρας είναι πιο μυώδης, με τον διαχύτη να έχει μαύρο ματ χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Σε μηχανικό επίπεδο τώρα, ο 3λιτρος V6 turbo έχει επαναπρογραμματισμένο εγκέφαλο και νέο σύστημα εξάτμισης με την απόδοση του να έχει φτάσει τα 425 άλογα και τα 550 Nm ροπής (από 354 ίππους και 500 Nm ροπής). Τέλος, η εταιρεία υπόσχεται μεγαλύτερη τελική  ταχύτητα και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7 sec, γεγονός που καθιστά το γερμανικό station μοντέλο…πραγματική απόλαυση για τον οικογενειάρχη.