Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γεύση από το νέο Audi A8 (vid)

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεύση από το νέο Audi A8 (vid)

ΝΕΑ

Γεύση από το νέο Audi A8 (vid)

ΝΕΑ

Η Audi κυκλοφόρησε ένα νέο video για το νέο A8. Η εταιρεία δεν είχε πολλά να πει για το κλιπ, αλλά μας δίνει την πρώτη ματιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου καθώς και το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης που μπορεί να ενεργοποιηθεί από το κλειδί.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ξεκινώντας από την καμπίνα, μπορούμε να δούμε ότι το A8 είναι εξοπλισμένο με ένα νέο τιμόνι, ένα ψηφιακό συγκρότημα οργάνων και ένα ξεχωριστό ταμπλό. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης κομψή σχεδίαση στις πόρτες με ξύλινη επένδυση, πινελιές από αλουμίνιο και λαβές χρωμίου.

Το video δείχνει μόνο λίγες αναλαμπές στο εξωτερικό, αλλά είναι σαφές ότι το sedan έχει λεπτούς προβολείς και μια ευρεία μάσκα που αντλεί έμπνευση από τo πρωτότυπο Prologue. Πίσω, υπάρχει μια ενσωματωμένη αεροτομή και φώτα που συνδέονται με μια μικρή λωρίδα που τρέχει όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το Audi A8 θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου σε ειδική εκδήλωση στη Βαρκελώνη και θα αρχίσει να πωλείται αμέσως στις ΗΠΑ. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι όλες οι εκδόσεις του αυτοκινήτου θα είναι εξοπλισμένες με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt, το οποίο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 0,7 l/100 km.

Audi-A8-2018-tsiro-640