Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φουλ επίθεση από τη Detroit Electric

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φουλ επίθεση από τη Detroit Electric

ΝΕΑ

Φουλ επίθεση από τη Detroit Electric

ΝΕΑ

Μπορεί αναβίωση της Detroit Electric να αποδείχθηκε όσο δύσβατη ήταν η… πρώτη της ζωή, όμως φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων έχει μπει πλέον στο σωστό δρόμο καθώς προανήγγειλε όχι ένα αλλά τρία νέα οχήματα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ακολουθώντας τα βήματα της Tesla, έτσι και η Detroit Electric ξεκίνησε με ένα σπορ διθέσιο, το SP:01 και εντός τριών χρόνων φιλοδοξεί να έχει ολόκληρη γκάμα! Πράγμα που θα τη χρίσει άμεσο και σοβαρό ανταγωνιστή της πιο δημοφιλούς παγκοσμίως μάρκας ηλεκτρικών οχημάτων. Βέβαια η Tesla έχει και έναν Elon Musk στο «τιμόνι» αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τι ετοιμάζει λοιπόν η Detroit Electric; Ένα σεντάν, ένα sportscar και ένα SUV. Όλα με αρκετά σπορτίφ σιλουέτες όπως μπορούμε να δούμε στο teaser. Παρότι δεν ειπώθηκαν περισσότερα για αυτά, εκτιμάται πως το χρονοδιάγραμμα θέλει το σεντάν να αποκαλύπτεται σύντομα, το SUV το 2018 και το κορυφαίο σε επιδόσεις και όψη μοντέλο, να έρχεται το 2020.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το πλάνο δημιουργίας κέντρου Έρευνας και Εξέλιξης και όλα αυτά, χάρη την εύρεση επενδυτών που αποφάσισαν να επενδύσουν ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ στο όλο project. Ο λόγος για κοινοπραξία εταιρειών που όπως ίσως μαντεύετε, έχει κινεζική προέλευση (Far East Smarter Energy Group).

Detroit-Electric-3teasers640tall

Τα παραπάνω πλάνα ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το LCV2017 (Low Carbon Vehicles).