Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Φωτογραφίζουμε ενώ οδηγούμε Κε Hulkenberg;

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογραφίζουμε ενώ οδηγούμε Κε Hulkenberg;

Men + Speed

Φωτογραφίζουμε ενώ οδηγούμε Κε Hulkenberg;

Men + Speed

Είναι σίγουρο πως η οδήγηση μίας Porsche 911 GT3 RS μπορεί να προσφέρει έντονες συγκινήσεις, ακόμα και σε έναν οδηγό της Formula 1. Μόνο που συγκεκριμένη περίπτωση ο Nico Hulkenberg μάλλον το παράκανε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Βλέπετε, οι αστέρες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελούν πρότυπα για χιλιάδες νέους οδηγούς ανά τον κόσμο. Ποιο μήνυμα πέρασε λοιπόν ο Γερμανός στους 480.700 followers που έχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter; Πως οδήγηση και κινητά, πάνε παρέα.

Ο οδηγός της Force India που πέρυσι κατέκτησε τη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Μαν οδηγώντας για λογαριασμό της Porsche, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση με τα sportscars από τη Στουτγάρδη. Οδηγούσε λοιπόν σε τούνελ και παρότι είχε αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 177 km/h, φωτογράφισε με το κινητό του τη… θέα του!

Advertisement
Advertisement

«Γερμανίδα» στο… στρώσιμο αφού συνολικά έχει γράψει μόλις 501 χιλιόμετρα, με τον Hulkenberg να επιλέγει τη χειροκίνητη αλλαγή σχέσεων, με έβδομη και 4μιση χιλιάδες στροφές! Όλα αυτά σε απογευματινή βόλτα, με τη θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου.

Hulk-GT3RS-driving640tall

Λαμβάνοντας υπόψη τα hashtag που χρησιμοποίησε όταν μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία ο ταλαντούχος 28χρονος, σίγουρα τα 500 άλογα που προσφέρει ο 4λιτρος, 6κύλινδρος κινητήρας της Porsche, είναι αρκετά για να ξεσηκώσουν.

Advertisement

Όταν όμως κάθε σου κίνηση αποτελεί σημείο αναφοράς για χιλιάδες νέους, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι δημοσιεύεις.

Porsche-911-GT3-RS-a640

Advertisement