Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Mustang Bullitt: Το δυναμικό come back…

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Bullitt: Το δυναμικό come back…

ΝΕΑ

Ford Mustang Bullitt: Το δυναμικό come back…

ΝΕΑ

Η έκδοση Bullitt επιστρέφει. Η Ford παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Mustang στο Detroit Auto Show. Με λίγα εικονικά στοιχεία στο στυλ συμπεριλαμβανομένου του Dark Green χρώματος των μαύρων τροχών που βρέθηκαν στο αρχικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στις κινηματογραφικές ανάγκες- αλλά και ακόμη περισσότερη δύναμη. Η Mustang Bullitt του 2019 είναι πράγματι ξεχωριστή. Εάν είστε τυχεροί (εννοείται και πλούσιοι), θα μπορούσατε να πάρετε το πρώτο κομμάτι που κατασκευάστηκε ποτέ…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

H νέα Mustang Bullitt θα ενταχθεί σύντομα στη δημοπρασία της εταιρίας Barrett-Jackson Scottsdale. Τα αναμενόμενα τεράστια έσοδα από την πώλησή της, προβλέπεται να καταλήξουν σε πράξης φιλανθρωπίας. Το μυώδες αυτοκίνητο δωρήθηκε από τη Ford και την McQueen, ενώ όλα τα έσοδα από την πώληση θα ωφελήσουν την Boys Republic. Η κοινότητα θεραπευτικής αγωγής για προβληματικούς νέους έχει καθοδηγήσει ήδη πάνω από 30.000 εφήβους που βρίσκονταν σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου του Steve McQueen, ο οποίος αποφοίτησε από τη συγκεκριμένη μονάδα το 1946.

2019 Mustang Bullitt

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό, η Mustang Bullitt έρχεται με έναν αναβαθμισμένο V8 5.0 λίτρων κινητήρα από τη Mustang GT και αποδίδει “τουλάχιστον” 475 ίππους και ροπή 569 Νm. Η εκτιμώμενη τελική ταχύτητα αγγίζει τα 262 km/h και όλη αυτή η ισχύς μεθοδεύεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων.

2019 Mustang Bullitt

Σε συνδυασμό με το εξωτερικό τμήμα, η καμπίνα διαθέτει πράσινες λεπτομέρειες με πολύ χρώμιο, ενώ συμπεριλαμβάνει τα ολοκαίνουργια μαύρα δερμάτινα καθίσματα Recaro με πράσινες ραφές στα προσκέφαλα. Στο πακέτο Bullitt Electronics οι αγοραστές μπορούν να προσθέσουν σύστημα πλοήγησης, καθίσματα με μνήμες, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα όπως επίσης και βοηθητικά προγράμματα οδήγησης. Η νέα Ford Mustang Bullitt θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού. Κανένας λόγος δεν έχει γίνει ακόμη για τις τιμές πώλησης.