Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford GT & η Mustang GT4 στο Goodwood

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Ford GT & η Mustang GT4 στο Goodwood

ΝΕΑ

To Ford GT & η Mustang GT4 στο Goodwood

ΝΕΑ

Το Ford GT παραγωγής κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Hillclimb μαζί με την αγωνιστική Ford Mustang GT4, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ευρώπη, στο Goodwood Festival of Speed του 2017.

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί της Ford Chip Ganassi Racing, Billy Johnson, Andy Priaulx και Harry Tincknell θα οδηγήσουν το Ford GT – το supercar με τελική ταχύτητα 347 km/h – στην απαιτητική διαδρομή Goodwood Hillclimb των 1,9 χλμ. Οι τρεις οδηγοί μόλις επέστρεψαν από τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, όπου συμμετείχαν με το Ford GT, στον οποίο οι Priaulx, Tincknell και Pipo Derani κατέκτησαν τη 2η θέση στην κατηγορία GTE Pro στο τιμόνι του Ford GT με το Νο 67 μετά από ένα συναρπαστικό τερματισμό.

Επίσης, ο Johnson θα οδηγήσει την αγωνιστική Ford Mustang GT4, ενώ στους αστέρες της Ford στο Le Mans προστίθεται και ο άσος των αγώνων drift Vaughn Gittin Jr., ο οποίος επιστρέφει στο Goodwood με η μοναδική Mustang RTR για να συμμετάσχει στην πρώτη επίδειξη drift στην ιστορία του φεστιβάλ.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford στο Goodwood θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά στη Μ. Βρετανία το νέο Ford Fiesta, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στη χώρα. Η Ford παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά το νέο της SUV, το Ford S-MAX ST-Line.