Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με εξακύλινδρο κινητήρα το pick up της Hyundai;

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με εξακύλινδρο κινητήρα το pick up της Hyundai;

ΝΕΑ

Με εξακύλινδρο κινητήρα το pick up της Hyundai;

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε δει ακόμη πρωτότυπα του ανώνυμου pick up της Hyundai, η εταιρεία είναι πρόθυμη να μιλήσει για κάποιες προθέσεις. Ο διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων για την Αυστραλία, Andrew Tuitahi, υπονόησε ότι το φορτηγό μπορεί να υιοθετεί εξακύλινδρο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Συνέχισε να διευκρινίζει ότι η εταιρεία δίνει προσοχή σε αυτό που έκανε η Volkswagen με το V6 Amarok και h Ford με το Ranger Raptor. Αλλά υπάρχει το ζήτημα της τιμολόγησης, καθώς η Hyundai πρέπει να υπολογίσει προσεκτικά πόσα χρήματα οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για ένα pick up επιδόσεων.

Ένα άλλο θέμα για συζήτηση αφορά την επιλογή του κινητήρα: βενζίνη ή diesel; Το πρώτο θα μπορούσε να είναι ένα biturbo 3.3 λίτρων V6 που ήδη τροφοδοτεί μια ποικιλία μοντέλων, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, με την Genesis να προετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο diesel υψηλής απόδοσης, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ελκυστικό μοτέρ προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους Ευρωπαίους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Hyundai-santa-cruz-crossover-truck-tsiro-640

Η Hyundai εξέφρασε την επιθυμία να φτιάξει ένα pick up πριν από σχεδόν τρία χρόνια στο NAIAS στο Ντιτρόιτ με την πολύ ελπιδοφόρο πρωτότυπο Santa Cruz. Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα φτάσει η έκδοση παραγωγής, αλλά πιστεύεται ότι το όχημα θα είναι διαθέσιμο γύρω στο τέλος της δεκαετίας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας πρέπει να εντοπίσει μια κατάλληλη τοποθεσία για να χειριστεί με επιτυχία την παραγωγή, προφανώς με ένα νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη που πιστεύεται ότι βρίσκεται ήδη στα πλάνα.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: