Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Toyota Corolla;

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα Toyota Corolla;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Toyota Corolla;

ΝΕΑ

Λίγες μόνο ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς του Toyota Auris στη Γενεύη, ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το πως μπορεί να είναι η νέα Corolla. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η καινούργια γενιά του μικρομεσαίου σεντάν της Toyota θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019, έχοντας πολλά κοινά με το χάτσμπακ Auris. Έτσι, με βάση και τις εικόνες του ανεξάρτητου σχεδιαστή, το αμάξωμα μέχρι περίπου και τη μέση θα δανειστεί από το νέο Auris, ενώ από εκεί και πίσω θα προστεθεί ο τρίτος όγκος φέροντας νέα φώτα τύπου «μπούμερανγκ».

Προς το παρόν δεν είναι βέβαιο κατά πόσο τελικά η έκδοση παραγωγής της νέας Corolla θα μοιάζει με αυτές τις εικόνες, ωστόσο πιστεύουμε ότι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου μοντέλου, η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασιστεί είναι το νεότερο πάτωμα TNGA της μάρκας, στο οποίο βασίζεται και το νέο Auris, αλλά και τα Toyota C-HR και Prius. Αναμένεται τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά να είναι πιο δυναμικά από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο των κινητήρων, θα έχουμε 3 επιλογές όπως και στο Auris: Θα υπάρχει ο 1.200άρης turbo βενζινοκινητήρας των 115 ίππων και δύο υβριδικές εκδόσεις (μια με τον γνωστό 1,8 λτ. βενζινοκινητήρα & μια με το νέο 2λιτρο που ανακοινώθηκε πρόσφατα όπου η ισχύς φτάνει τα 180 άλογα). Στις επιλογές πιθανότατα δεν θα υπάρχει diesel.

Corolla render 640