Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW M8 Gran Coupe;

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα BMW M8 Gran Coupe;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW M8 Gran Coupe;

ΝΕΑ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν αυτή της πρωτότυπης BMW M8 Gran Coupe και πλέον, σας δείχνουμε το πως μπορεί να είναι και το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί σύντομα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας έρχεται από τον Nikita Aksyonov, ο οποίος με βάση το πρωτότυπο δημιούργησε μια αρκετά ρεαλιστική εκδοχή του μοντέλου παραγωγής.

Με βάση πάντα αυτή την εικόνα, η σχεδίαση του νέου κορυφαίου 4πορτου κουπέ χαρακτηρίζεται από το πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, τις έντονες νευρώσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα στα πλαϊνά, αλλά και την οροφή που πέφτει πάνω στον ανασηκωμένο πίσω όγκο σε στυλ κουπέ.

Πέρα τώρα από την εικόνα αυτή, προς το παρόν η BMW δεν έχει δώσει σαφή ενημέρωση για το πότε θα μπει στην παραγωγή η νέα M8 Gran Coupe. Είναι δεδομένο πάντως ότι αυτό θα συμβεί αφότου πρώτα παρουσιαστεί η νέα BMW M8 Coupe (2θυρη) μέσα στην επόμενη διετία.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση στόχος των Γερμανών είναι με το νέο τους κορυφαίο 4πορτο κουπέ να ανταγωνιστούν μοντέλα όπως η Porsche Panamera και η ολοκαίνουργια Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Ως προς τέλος τον κινητήρα του, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση, ωστόσο η ισχύς του αναμένεται να ξεπερνά τους 600 ίππους.