Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι είναι η «πολιτική» Aston Martin Vulcan

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι είναι η «πολιτική» Aston Martin Vulcan

ΝΕΑ

Έτσι είναι η «πολιτική» Aston Martin Vulcan

ΝΕΑ

Από την εταιρεία RML θα είναι η έκδοση δρόμου για τη συγκλονιστική σε εμφάνιση και επιδόσεις Aston Martin Vulcan. Η Aston Martin έχει ανακοινώσει πως σε 128 μήνες από τώρα θα είναι διαθέσιμη στην αγορά και κάτι μας λέει πως θα δούμε κι άλλες με τις απαραίτητες μετατροπές για να έχουν έγκριση τύπου, στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η Vulcan είναι το πλέον ακραίο μοντέλο της Aston Martin που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση πίστας. Παρήχθη σε μόλις 24 αντίτυπα και με τον 7λιτρο V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα της να αποδίδει 820 ίππους, είναι κατασκευασμένη για μεγάλες οδηγικές συγκινήσεις.

Road-Legal-Aston-Martin-Vulcan- boi-530

Η Aston Martin πρόσφατα ανακοίνωσε πως σε περίπου 18 μήνες θα έχει έτοιμη την έκδοση που θα παίρνει έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο. Την «εργολαβία» έχει πάρει η RML Group, η οποία κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο αμάξωμα και όπου αλλού χρειάζεται προκειμένου η Vulcan να γίνεται νόμιμη και για χρήση δρόμου.

Advertisement

Road-Legal-Aston-Martin-Vulcan- boi-640

Η πρώτη road legal εκδοχή του μοντέλου, έκανε την εμφάνισή της και εντυπωσίασε όπως ήταν αναμενόμενο, μια και η προσαρμογή «ταπεινών» χαρακτηριστικών όπως είναι τα φλας και τα φώτα, έγινε με τρόπο που κάνει την εμφάνιση του μοντέλου εξίσου επιθετική με αυτή της αγωνιστικής εκδοχής.

Advertisement

Road-Legal-Aston-Martin-Vulcan- boi-640b