Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα γενιά της Mercedes CLS

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη η νέα γενιά της Mercedes CLS

ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα γενιά της Mercedes CLS

ΝΕΑ

Στην έκθεση του Λος Άντζελες θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά της CLS. Εκτός από την πιο επιθετική σχεδίαση, το μοντέλο της Mercedes αποκτά νέα γκάμα κινητήρων και πολλές τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Πολλές είναι οι καμουφλαρισμένες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με τη νέα γενιά της Mercedes CLS να πραγματοποιεί δοκιμές σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Η γερμανική φίρμα έχει ήδη ολοκληρώσει το project της και θα μας το αποκαλύψει πλήρως στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες μέσα στο μήνα.

Σε επίπεδο σχεδίασης το πολυτελές μεγάλο 4θυρο κουπέ  θα υιοθετήσει ακόμη πιο δυναμικές γραμμές με πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Mercedes-AMG GT. Στόχος της φίρμας είναι το μοντέλο της να κάνει τη διαφορά απέναντι στα Audi A7 Sportback & BMW 4 Gran Coupe. Εκτός της νέας πλατφόρμας που θα δώσει στη νέα CLS καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τεχνολογικά στοιχεία θα περιλαμβάνουν πολλές νέες εφαρμογές, όπως το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης που είδαμε πρόσφατα στην E-Class.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, για την κίνηση του γερμανικού αυτοκινήτου θα φροντίζουν κινητήρες υψηλής απόδοσης V6 & V8 bi turbo για την κορυφαία Mercedes-AMG. Τέλος, αργότερα στην γκάμα θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση.

 

Advertisement

 

 

Advertisement