Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη για drag η νέα COPO Camaro

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη για drag η νέα COPO Camaro

ΝΕΑ

Έτοιμη για drag η νέα COPO Camaro

ΝΕΑ

H Chevrolet παρουσίασε την αναβαθμισμένη εκδοχή της COPO Camaro, της ειδικής έκδοσης του αμερικάνικου muscle car που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για χρήση σε αγώνες drag.ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην αναβαθμισμένη COPO Camaro έρχεται με την προσθήκη στη γκάμα των κινητήρων του νέου και μικρότερου 6.2 λίτρων LT1 V8 κινητήρα που προέρχεται από την Camaro SS. Προς το παρόν η Chevrolet δεν ανακοινώνει τα στοιχεία του κινητήρα αυτού, κάτι που αναμένεται να συμβεί κατά την επίσημη πρώτη του νέου μοντέλου τον Νοέμβριο στην Έκθεση SEMA.

Παράλληλα με αυτόν τον κινητήρα οι αγοραστές της COPO Camaro μπορούν να επιλέξουν επίσης είτε τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα βενζίνης των 7.0 λίτρων, είτε τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 5.7 λίτρων, που προσφέρει χρόνο κάτω από 8,0 δλ. στο αυτοκίνητο για το τέταρτο του μιλίου (περίπου 0-400 μίλια/ώρα).

Οποιαδήποτε και εάν είναι η επιλογή από τους τρεις κινητήρες, η Chevrolet συνδυάζει την COPO Camaro με το SFI αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Εκτός των μηχανικών αλλαγών, η Chevrolet προσφέρει στην COPO Camaro και μια νέα εξωτερική βαφή, καθώς και το εξωτερικό πακέτο Hot Wheels, που εμπνέεται από την ομώνυμη νέα έκδοση της Camaro για τα 50 χρόνια της Hot Wheels, η οποία παρουσιάστηκε πριν λίγο διάστημα.

Η Chevrolet θα κατασκευάσει συνολικά 69 COPO Camaro, με τους υποψήφιους αγοραστές να καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά τους σε ένα ειδικό site που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

COPO-Camaro-640