Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η sedan Mercedes A-Class

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η sedan Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η sedan Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Έχοντας στο «στόχαστρο» τις sedan εκδόσεις των premium μικρομεσαίων, η Mercedes ετοιμάζει το μοντέλο που θα διαδεχτεί τη CLA. Η sedan εκδοχή της A-Class, είναι στα τελευταία στάδια εξέλιξης και δείχνει πως θα ταράξει τα νερά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Με το έντονο καμουφλάζ, η sedan εκδοχή της πρόσφατα παρουσιασμένης νέας A-Class από τη Mercedes, συνεχίζει τις δοκιμές σε δημόσιους δρόμους και πίστες. Στην πίστα του Nurburgring τη «συνέλαβε» ο φακός και παρά το γεγονός πως δεν μπορούμε να έχουμε πολλές λεπτομέρειες από την αισθητική της, βλέπουμε τις αναλογίες του αμαξώματος αλλά και κάποια χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Mercedes-A-Class-Sedan-boi-530

Τέτοια είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός, που θυμίζουν έντονα τα αντίστοιχα της CLS. Από εκεί και πέρα, η γραμμή του αμαξώματος δείχνει τη διάθεση της Mercedes να διατηρήσει ένα δυναμικό προφίλ στο μικρότερο sedan μοντέλο της γκάμας της, με την πλευρική γραμμή να είναι εξαιρετικά ομαλή προς τα πίσω, τονίζοντας τον τρίτο όγκο του μοντέλου. Φυσικά και σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, οι λύσεις είναι γνωστές και θα είναι κοινές με αυτές της 5θυρης έκδοσης με βασική επιλογή κινητήρα από την άποψη του κυβισμού, να είναι ο βενζινοκίνητος 1,33 λίτρων με τους 163 ίππους.

Advertisement

Mercedes-A-Class-Sedan-boi-640

Advertisement