Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έσπασε ρεκόρ η ζήτηση για την McLaren Senna GTR

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έσπασε ρεκόρ η ζήτηση για την McLaren Senna GTR

ΝΕΑ

Έσπασε ρεκόρ η ζήτηση για την McLaren Senna GTR

ΝΕΑ

Η McLaren Senna GTR εξέπληξε ευχάριστα τους φίλους της σκληροπυρηνικής οδήγησης στην πίστα, όταν και παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης πριν από λίγες εβδομάδες. Το έκανε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρίας δέχτηκαν τις διπλάσιες παραγγελίες από την παραγωγή που ανακοίνωσαν με το μοντέλο να είναι εκείνη τη στιγμή “απλά” ένα πρωτότυπο, πολύ κοντά στην παραγωγή όμως. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Senna GTR, που αποτελεί την ακραία έκδοση του ομώνυμου μοντέλου της McLaren με δυνατότητα οδήγησης μόνο στο περιβάλλον μιας πίστας θα παραχθεί σε “μόλις” 75 αντίτυπα στην τιμή των 1,14 εκατ. ευρώ έκαστο. Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόθεση της McLaren πριν από το ενδιαφέρον που έδειξαν περισσότεροι από 150 αγοραστές από την παρουσίαση του μοντέλου μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρουμε αν τελικά οι Βρετανοί “υποκύψουν” στην πίεση του κοινού και διπλασιάσουν την προβλεπόμενη παραγωγή του εξωτικού track special. Αυτό που έγινε γνωστό, από στέλεχος της εταιρίας, για την ταχύτερη McLaren όλων των εποχών (αν εξαιρέσουμε φυσικά τα μονοθέσια της εταιρίας στην F1) είναι ότι η νέα δημιουργία τους είναι πλέον sold out. Κάτι μας λέει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ακόμη πιο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις του υπεραυτοκινήτου των 825 ίππων, με ακόμη υψηλότερο ταμπελάκι, για ακόμη λιγότερους και εκλεκτούς.

mclaren-senna-gtr-640-2

Advertisement
Advertisement

mclaren-senna-gtr-640