Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler αποκαλύπτεται

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

Στα τέλη του έτους η Jeep θα μας παρουσιάσει το νέο Wrangler και σήμερα, κατασκοπευτικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μας αποκαλύπτουν το εσωτερικό του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι το εσωτερικού του Wrangler θα ακολουθήσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, εγκαταλείποντας οριστικά το σπαρτιάτικο παρελθόν του. Έτσι, έχουμε μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα Infotainment και κάτω από αυτήν έχουν τοποθετηθεί οι διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα (κατά πάσα πιθανότητα) και ο επιλογέας για την τετρακίνηση. Η σύγχρονη εικόνα στο εσωτερικό του νέου Wrangler ολοκληρώνεται από το νέο τιμόνι που παραπέμπει στα καινούργια μοντέλα της Jeep, αλλά και από τη χρωματιστή φάση που διατρέχει το ταμπλό.

Το νέο Wrangler θα ξεκινήσει την κατασκευή του τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο της Fiat-Chrysler στο Τολέδο του Οχάιο, το οποίο θα κλείσει για 6 μήνες για να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται για την παραγωγή του νέου μοντέλου. Μάλιστα, η Jeep έχει προγραμματίσει ότι για ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών από την παρουσίαση του νέου Wrangler, το τωρινό μοντέλο θα μείνει στην παραγωγή μέχρι τον Μάιο του 2018, όταν και θα σταματήσει η παραγωγή του για να χρησιμοποιηθεί για το πρώτο Wrangler pick-up που θα δούμε την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο νέο μοντέλο με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το νέο Jeep Wrangler θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μοντέλα της αγοράς, με πλαίσιο τύπου σκάλας, αρκετή απόσταση από το έδαφος, μόνιμη τετρακίνηση κ.λπ. Στους κινητήρες του, στόχος της Jeep είναι να μειωθούν οι ρύποι-κατανάλωση και έτσι, αναμένουμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού V6 κινητήρα βενζίνης, που θα συνδυαστεί αποκλειστικά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση με turbo 4κύλινδρο μοτέρ και ισχύ κοντά στους 300 ίππους. Τη γκάμα θα κλείσει και μια turbodiesel επιλογή.

Ως προς την εμφάνιση του νέου Wrangler, το νέο 4Χ4 της Jeep θα διατηρήσει τις τετραγωνισμένες του γραμμές, στρογγυλεύοντας κάποιες από τις άκρες του, αλλά και λειαίνοντας λίγο το εμπρόσθιο τμήμα του και την οροφή, για να βελτιώσει την αεροδυναμική του.