Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Hyundai Veloster

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εσωτερικό του νέου Hyundai Veloster

ΝΕΑ

Το εσωτερικό του νέου Hyundai Veloster

ΝΕΑ

Εξωτερικά το Veloster δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό, αλλά στο εσωτερικό συντελείται κοσμογονία. Η Hyundai κυκλοφόρησε κάποιες εικόνες από το νέο μοντέλο. Ενώ κάποια από τα πλάνα είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό, τώρα έχουμε μια πρώτη ματιά από το εσωτερικό στιλ του πολυαναμενόμενου hatchback.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σε αντίθεση με τις άλλες εικόνες, η Hyundai παρέχει μόνο την απόδοση του εσωτερικού χώρου του δεύτερης γενιάς Veloster, αλλά η εικόνα δείχνει σημαντικές αλλαγές. Η πιο έντονη διαφορά στο στιλ είναι το διακοσμητικό δίχρωμο που κυριαρχεί εντός. Η πλευρά του οδηγού είναι ζωντανή κόκκινη με μια φωτεινή νότα να εκτείνεται από την κορυφή του ταμπλό έως την λιγότερο χρωματιστή, πλευρά των επιβατών. Δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι για το αν το μοντέλο παραγωγής θα έχει μια τέτοια ενεργητική εμφάνιση, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Η γενική διάταξη της καμπίνας επίσης αλλάζει. Ένα εξάγωνο πλαίσιο περιβάλλει τώρα τα όργανα. Ένας ασύμμετρος σχεδιασμός τοποθετεί τα χειριστήρια της κεντρικής μονάδας προς τον οδηγό. Το υψηλό τμήμα αυτών των κουμπιών ξεδιπλώνεται από το ταμπλό και η οθόνη ψυχαγωγίας τοποθετείται στην κορυφή αυτού του τμήματος. Οι προηγούμενες διαρροές της Hyundai έδωσαν μια καλή προεπισκόπηση για τον εξωτερικό σχεδιασμό του νέου Veloster. Το στυλ δεν αλλάζει όσο το εσωτερικό. Το μεγαλύτερο «τσίμπημα» είναι στο πίσω μέρος όπου υπάρχει ένα στρογγυλεμένο hatch.

Advertisement
Advertisement

Second-gen-hyundai-veloster-teaser-640

Κατά το λανσάρισμα, το Veloster πιθανότατα θα μοιραστεί κινητήρες με το Elantra GT. Το βασικό μοτέρ θα είναι ένα 2λιτρο ατμοσφαιρικό με 161 ίππους το οποίο θα συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο είτε με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Εκείνοι που αναζητούν περισσότερη ισχύ μπορούν να λάβουν ένα υπερτροφοδοτούμενο 1,6 λίτρων κινητήρα 201 ίππων με ένα αυτόματο εξατάχυτο χειροκίνητο ή ένα επτατάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο.