Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο υβριδικό pick-up της Toyota

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το πρώτο υβριδικό pick-up της Toyota

ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο υβριδικό pick-up της Toyota

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Toyota ετοιμάζει ένα υβριδικό pick-up, το οποίο θα απευθυνθεί αρχικά τουλάχιστον για την αγορά των Η.Π.Α., χωρίς πάντως να αποκλείεται να το δούμε και στις υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Toyota Αμερικής, κ. Ed Laukes, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην προχωρήσει η εταιρεία στην κατασκευή ενός υβριδικού pick-up, που θα τη βοηθήσει μεταξύ άλλων να μειώσει τους μέσους όρους ρύπων και κατανάλωσης.

Πάντως η Toyota δεν είναι η μοναδική εταιρεία στις Η.Π.Α., η οποία σχεδιάζει να εντάξει στη γκάμα της ένα υβριδικό pick-up. Ήδη η Ford έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να φέρει στην αγορά μια τέτοια εκδοχή του best-seller F-150 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας, ενώ είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι (Chevrolet, Ram κ.λπ.).

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, ο κ. Laukes εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή του ότι οι πωλήσεις των pick-up (και των SUV) θα συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια και ότι θα πρέπει η εταιρεία να είναι έτοιμη για ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.