Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Νοέμβριο το ανανεωμένο Golf

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Νοέμβριο το ανανεωμένο Golf

ΝΕΑ

Έρχεται το Νοέμβριο το ανανεωμένο Golf

ΝΕΑ

Το best seller μοντέλο σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται επειγόντως φρεσκάρισμα, κάτι που αποτυπώνεται στις πωλήσεις του το Σεπτέμβριο. Το Golf παρέμεινε στην πρώτη θέση, όμως παρουσίασε μείωση κατά 15%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Και αυτό διότι η έβδομη γενιά μετρά σχεδόν τέσσερα χρόνια ζωής, διάστημα το οποίο δεν μπορεί να κρύψει από τους καταναλωτές. Η Volkswagen θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα ένα αναβαθμισμένο σε διάφορους τομείς Golf.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Golf κατασκευάζεται σε Ευρώπη (Γερμανία), Ασία (Κίνα), Κεντρική και Νότια Αμερική (Μεξικό, Βραζιλία) και διατίθεται σε 155 χώρες. Η τελευταία του γενιά κυκλοφορεί σε εκδόσεις με καύσιμο βενζίνη, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, όπως επίσης σε plug-in υβριδική και 100% ηλεκτρική. Στα 42 χρόνια κυκλοφορίας του, πωλείται κατά μέσο όρο ένα Golf ανά 40 sec!

Πέρα από το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και την αναβάθμιση της καμπίνας των επιβατών, στο ανανεωμένο Volkswagen Golf αναμένεται να δούμε εξελιγμένους TSI και TDI, μεγαλύτερη αυτονομία για το υβριδικό και το ηλεκτρικό μοντέλο, πιο πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Είναι πολύ πιθανό η λίστα να περιλαμβάνει και τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε καθώς θα πλησιάζουμε στην παγκόσμια πρεμιέρα του, στις αρχές Νοεμβρίου.

vw-golf-2016-facelift-info-2