Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο της SEAT

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο της SEAT

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο της SEAT

ΝΕΑ

Η SEAT θα μπει και αυτή δυναμικά στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα θα παρουσιάσει ένα καινούργιο ηλεκτρικό μικρομεσαίο σε δύο περίπου χρόνια από σήμερα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό SEAT θα ονομαστεί Born, Born-E ή E-Born, αντλώντας την ονομασία του από την περιοχή El Born της Βαρκελώνης. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το 2020.

Στο τεχνικό και μηχανικό κομμάτι, το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα MEB ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα του VW Group, ενώ θα έχει πολλά κοινά και με το μικρομεσαίο I.D. νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει νωρίτερα η VW.

Σημαντικό στοιχείο του νέου μοντέλου θα αποτελεί το γεγονός ότι η τιμή του αναμένεται να είναι αντίστοιχη ενός καλοεξοπλισμένου diesel VW Golf, ώστε να του επιτρέψει να έχει μια καλή εμπορική πορεία. Η τιμή αυτή θα αφορά βέβαια στο αρχικό στη γκάμα μοντέλο, αφού αναμένεται η SEAT να παρουσιάσει 2 εκδοχές ισχύος.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στόχος της εταιρείας είναι στο μέλλον μέσω ειδικών updates να προσφέρει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων την ευκαιρία να αναβαθμίσουν διάφορα στοιχεία του εξοπλισμού, μόνιμα ή για συγκεκριμένο διάστημα, όπως και την ισχύ του ίδιου του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

IBE Concept 640