Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό BMW iNEXT

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό BMW iNEXT

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό BMW iNEXT

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα-σχέδιο, μαζί με κάποιες πολύ περιορισμένες πληροφορίες για το νέο της δημιούργημα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW που φέρει την ονομασία iNEXT, θα μπει στην παραγωγή το 2021 φέροντας, σύμφωνα πάντα με την μάρκα, τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες στο πεδίο των αυτοκινήτων.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο Harald Krüger, Πρόεδρος της BMW, το νέο iNEXT θα είναι όχι μόνο ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά και ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα, αλλά και υψηλού επιπέδου σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Η αποκάλυψη του νέου BMW iNEXT θα γίνει μέσα στη χρονιά αρχικά ως πρωτότυπο της σειράς Vision. Στη συνέχεια και σε τρία χρόνια από σήμερα, το 2021, η γερμανική μάρκα θα ξεκινήσει την κατασκευή του στο εργοστάσιο του Dingolfing στη Γερμανία, το μεγαλύτερό της στην Ευρώπη, στο οποίο αυτή τη στιγμή κατασκευάζονται κάθε χρόνο περί τα 340.000 αυτοκίνητα των Σειρά 3, 4, 5, 6 και 7, μαζί με εξαρτήματα για τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, καθώς και τα πλαίσια για τις Rolls-Royce.

Advertisement
Advertisement