Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και Zerouno Roadster

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται και Zerouno Roadster

ΝΕΑ

Έρχεται και Zerouno Roadster

ΝΕΑ

Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε λόγο για το sold out της Italdesign στο πρώτο δημιούργημα του σπορ παρακλαδιού της, της Automobili Speciali. Βέβαια η Zerouno «γεννήθηκε» ως ιδέα με πλάνο παραγωγής μόνο πέντε κομματιών. Πλάνο που έχει ήδη αλλάξει…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το Ιταλικό sportscar που παίρνει ζωή από τον ίδιο V12 5.2lt κινητήρα που εφοδιάζει το Audi R8 και τη Lamborghini Huracan, αναμένεται να αποτελέσει ωδή εξατομίκευσης για όσους έχουν χρήμα τα ξοδέψουν – κοστολογείται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Και αναμένεται να βγει από τη γραμμή παραγωγής όχι μόνο με «ιδιαιτερότητες» αλλά και άνευ οροφής, πράγμα που επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Italdesign, Jörg Astalosch που είπε επίσης: «Η εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή αποτελεί σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο πορτοφόλιό μας. Αφορά στην προσέγγισή μας στο σχεδιασμό, στη μηχανολογία αλλά και στον ρυθμό παραγωγής. Με τη Zerouno θέλαμε να αποδείξουμε τι μπορεί να κάνει η Italdesign αλλά και πως ακούμε τους πελάτες μας».

Advertisement
Advertisement

Όσο για την προσπάθεια να βρεθούν και νέοι πελάτες, η κατακόκκινη Zerouno θα κάνει ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερικής, χαρίζοντας λάμψη στο Pebble Beach Concours d’Elegance που διεξάγεται σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ.

italdesign-automobilispeciali-zerouno-2ndcar-a640