Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και SVR έκδοση για την Jaguar I-Pace

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται και SVR έκδοση για την Jaguar I-Pace

ΝΕΑ

Έρχεται και SVR έκδοση για την Jaguar I-Pace

ΝΕΑ

Μια νέα κορυφαία SVR έκδοση της I-Pace σκέφτεται να συμπεριλάβει στην γκάμα του μοντέλου η Jaguar, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζει και εναλλακτικά… μονοπάτια για το πλήρως ηλεκτρικό SUV της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη εκδοχή δεν είναι απλά φήμη αλλά δήλωση από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα εκείνα του Ηanno Kirner, που είναι ο επικεφαλής του τμήματος SVO αλλά και ο υπεύθυνος για την στρατηγική που ακολουθεί η εταιρία.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε κάτι, έχουμε όμως ξεκινήσει να εξετάζουμε τι θα μπορούσε να προσφέρει ένα ηλεκτρικό SVR αλλά και πώς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα αυθεντικό SVR αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (σ.σ. της ηλεκτροκίνησης)», δήλωσε ο Kirner σε σχετική συνέντευξη στο Autocar, κατά τη διάρκεια του Σαλονιού της Νέας Υόρκης.

Ο Kirner πρόσθεσε μάλιστα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν, πέρα από μία ταχύτερη και ισχυρότερη SVR έκδοση, με περισσότερους από 394 ίππους που παράγει ο υπάρχον ηλεκτρικό κινητήρας της, και πιο εκδόσεις SVA με ακόμη υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας αλλά και έκδοση SVX με καλύτερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Μην ξεχνάμε πως η Jaguar θα δημιουργήσει ενιαίο πρωτάθλημα 10 αγώνων για την I-Pace, στο οποίο θα συμμετέχουν 12 ομάδες, η καθεμία με ένα αυτοκίνητο που θα βοηθήσει λογικά και στην εξέλιξη του ηλεκτρικού SUV στην συνολική του απόδοση.

2019-jaguar-i-pace-640