Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

H αναμονή φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της για την παρουσίαση της νέας κορυφαίας έκδοσης της Jaguar F-Pace η οποία αναμένεται στο επικείμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Jaguar η νέα έκδοση SVR της F-Pace, η οποία εθεάθη σε δοκιμές και στην Πράσινη Κόλαση του Nürburgring θα είναι η ισχυρότερη αλλά και η ταχύτερη στην μέχρι τώρα γκάμα του SUV.

Η νέα έκδοση του βρετανικού SUV με τις πιο σκληροπυρηνικές διαθέσεις θα κινείται από τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο πεντάλιτρο V8 που έχουμε δει και στην F-Type SVR με την απόδοσή του στην συγκεκριμένη έκδοση να ανέρχεται στους 567 ίππους και την ροπή να ξεπερνά τα 70 κιλά.

Λογικά στην Jaguar F-Pace αυτά τα νούμερα απόδοσης θα είναι μικρότερα, με το μοτέρ να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου αμαξώματος που θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του και οπτικά με διαφορετικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα αλλαγές στον πίσω αλλά και περιμετρικά του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλες διαφορές θα έχουμε φυσικά στον τομέα των φρένων αλλά και στην ανάρτηση με στόχο την ευχαρίστηση του οδηγού και την αξιοποίηση στο έπακρο της έξτρα δύναμης που θα προέρχεται από το ισχυρότερο μοτέρ. Τι από όλα αυτά ισχύει τελικά θα το μάθουμε πολύ σύντομα, τις επόμενες ημέρες.

Jaguar-F-Pace_S-640-2

Jaguar-F-Pace_S-640