Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

Μόνο μερικές ημέρες μας χωρίζουν από την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς της Aston Martin Vantage, τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 21 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου της μοντέλου συνοδευόμενη από τη φωτογραφία ενός λύκου που σε κοιτά… κατάματα. Χαρακτηριστικό είναι και το hashtag που συνόδευε την ανακοίνωση καθώς #BeautifulWontBeTamed σημαίνει «η ομορφιά δεν εξημερώνεται».

Η Aston Martin λοιπόν έχει άγριες διαθέσεις για τη νέα Vantage, το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της που όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα «αδέρφια» της. Μάλιστα εκτός από την ημερομηνία ανακοίνωσης, έχουμε και μία πρώτη teaser εικόνα η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Advertisement
Advertisement

Εκεί η Vantage είναι καλυμμένη με σεντόνι και διακρίνεται μόνο μέρος του χαρακτηριστικού της προσώπου. Θα έχει όμως και αγωνιστική version καθώς στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος της Vantage GTE που έχει LED φωτεινή υπογραφή που απλώνεται σε όλο το πίσω μέρος, χωρίς όμως να τραβάει την προσοχή από την επιβλητική πίσω αεροτομή.

Aston-Martin-vantage2017-Teaser-a640tall

Η εμβληματική μάρκα δεν έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τεχνικές προδιαγραφές, αν και αναμένεται να παίρνει ώθηση από τον 4λιτρο  V8 κινητήρα που χρησιμοποιείται στην DB11. Κατασκευάστηκε από τη Mercedes-AMG, δέχθηκε τη φροντίδα της Aston Martin και στην περίπτωση του προαναφερθέντος μοντέλου, προσφέρει 510 άλογα.

Advertisement

Για τη Vantage λογικά θα πρέπει αυτός ο αριθμός να μειωθεί καθώς υπάρχει και… ιεραρχία στη γκάμα. Περισσότερα, όσο πλησιάζουμε την 21η Νοεμβρίου.

Advertisement