Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ένα νέο coupe SUV από τη SEAT

Ελλάδα 20:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ένα νέο coupe SUV από τη SEAT

ΝΕΑ

Έρχεται ένα νέο coupe SUV από τη SEAT

ΝΕΑ

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου R&D της Seat, Matthias Rabe, η SEAT σκέφτεται πολύ σοβαρά να βγάλει στην παραγωγή ένα SUV μοντέλο, με κουπέ σχεδιαστικές καταβολές. του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα το νέο μοντέλο, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το 2020 έχοντας ως βάση το πρωτότυπο 20V20 του 2015, ενώ η εμφάνισή του θα είναι αυτή που θέλει και αναμένει ο κόσμος από την SEAT.

Ένα επίσης χαρακτηριστικό του μελλοντικού SUV θα είναι ο φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, που όπως αναφέρουν πηγές μέσα από το εργοστάσιο θα ακολουθεί την φιλοσοφία plug-in hybrid.

Ο Rabe, κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου SEAT Arona, τόνισε ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ισπανικής φίρμας, Luca De Meo είναι σύμφωνος στην είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των σπορ crossover, δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Porsche Macan.

Advertisement
Advertisement

Με βάση τα παραπάνω, μην σας φανεί απίθανο το νέο μοντέλο να διαθέτει το λογότυπο της ανεξάρτητης μέχρι τότε φίρμας CUPRA, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.