Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

EQ από Mercedes μέσα στο 2017

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EQ από Mercedes μέσα στο 2017

ΝΕΑ

EQ από Mercedes μέσα στο 2017

ΝΕΑ

H Mercedes έχει προγραμματίσει μέσα στο 2017 να κάνει την παρουσίαση των σχεδίων της για το ξεχωριστό brand “EQ” που θα αφορά υβριδικά, ηλεκτρικά, καθώς και μοντέλα με εναλλακτικά καύσιμα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η δημιουργία του brand «EQ» αναγγέλθηκε το 2016 στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Η παρουσίαση των πρώτων μοντέλων με το λογότυπο EQ, είναι προγραμματισμένη να γίνει μέχρι το τέλος του έτους από τη Mercedes. Σε πρώτη φάση, οι εκδόσεις των Mercedes-Benz S560e plug-in hybrid, GLC C-Cell fuel-cell, καθώς και το Project One hypercar θα είναι αυτά που θα έχουν τα σχετικά λογότυπα επάνω τους.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-EQ-Brand-boi-640b

Στην πραγματικότητα, το λογότυπο θα χαρακτηρίζει μια σειρά μοντέλων, όπως ακριβώς γίνεται με τα αντίστοιχα που έχουν τη «σφραγίδα» AMG και όπως ακριβώς γινόταν με το brand της Maybach. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής θα κυλίσει τους τροχούς του στο δρόμο το 2019 και πιθανότατα θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Μέχρι τότε, η Mercedes θα του παρουσιάσει ως πρωτότυπο. Για τη σχεδίαση των μοντέλων EQ, η επίσημη θέση της Mercedes είναι πως θα έχουν πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, με ιδιαίτερα σχήματα και καθαρές γραμμές.
Mercedes-EQ-Brand-boi-640a