Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Στη Γενεύη η νέα Toyota Supra!

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Στη Γενεύη η νέα Toyota Supra!

ΝΕΑ

Επίσημο: Στη Γενεύη η νέα Toyota Supra!

ΝΕΑ

Με μια άκρως λιτή ανακοίνωση, η Toyota αποκάλυψε ότι στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου θα παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή τη νέα Supra. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η επικείμενη αποκάλυψη της νέας Toyota Supra είναι μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες αφίξεις των τελευταίων ετών και πλέον η ιαπωνική φίρμα αποφασίζει να μας δείξει το ποιόν του νέου της σπορ μοντέλου, παρουσιάζοντας αρχικά το πρωτότυπο στη Γενεύη, ώστε στη συνέχεια, όπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες, να αποκαλύψει και την έκδοση παραγωγής στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο.

Πάντως και ειδικά σε ό,τι αφορά στο πρωτότυπο της Γενεύης, δεν αποκλείεται η Toyota να αποκαλύψει τη νέα Supra αρχικά σε αγωνιστική μορφή, όπως φαίνεται και από την πρώτη teaser εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα, με την τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή να ξεχωρίζει.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές η δημιουργία της νέας Supra έρχεται ως project κοινής εξέλιξης με τη BMW, αφού το νέο σπορ ιαπωνικό μοντέλο θα έχει πολλά κοινά με την καινούργια γενιά της Z4. Ειδικότερα, το πάτωμα και οι κινητήρες θα είναι της BMW, με την Toyota να είναι υπεύθυνη για το εσωτερικό, το design κ.λπ.

Advertisement
Advertisement

Δεν αποκλείεται επίσης η νέα Toyota Supra να μην έχει τα λογότυπα της ιαπωνικής φίρμας στο αμάξωμά της, αλλά αυτά του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας, της Gazoo Racing, ώστε να μας δείξει και την επικείμενη άφιξη μιας νέας μάρκας αυτοκινήτων επιδόσεων από την Toyota.

Το εάν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και στην πράξη θα περιμένουμε να το δούμε στις 6 Μαρτίου στο ξεκίνημα της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πλέον, είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην άφιξη της νέας Supra, ένα μοντέλο που πολλοί λάτρεις της Toyota –και όχι μόνο– το αναμένουν με αγωνία.