Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημη επιβεβαίωση του Audi E-Tron GT

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη επιβεβαίωση του Audi E-Tron GT

ΝΕΑ

Επίσημη επιβεβαίωση του Audi E-Tron GT

ΝΕΑ

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Audi θα λανσάρει ένα εντυπωσιακό νέο ηλεκτρικό 4πορτο κουπέ μοντέλο στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, το οποίο θα ονομαστεί «E-Tron GT». ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου των εκπροσώπων της Audi στα κεντρικά της εταιρείας στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας, ενώ παράλληλα συνοδεύτηκε και από μια πρώτη teaser εικόνα του νέου μοντέλου.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία για το E-Tron GT, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό και ότι θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Audi στο Νέκαρσουλμ της Γερμανίας.

Με βάση πάντως τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Audi E-Tron GT θα έχει πολλά κοινά με την επικείμενη ηλεκτρική Porsche Mission E, η οποία θα μπει στην παραγωγή μέχρι το 2020.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ό,τι μπορούμε να δούμε και από την teaser φωτογραφία, φαίνεται ότι η Audi θα μπει δυναμικά στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ένα μοντέλο που διαθέτει αμάξωμα 4πορτου-κουπε και το οποίο θα ανταγωνιστεί απευθείας το Tesla Model S. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για αυτό θα γνωρίζουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια.