Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημη επιβεβαίωση για την πρώτη V8 hybrid Ferrari

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη επιβεβαίωση για την πρώτη V8 hybrid Ferrari

ΝΕΑ

Επίσημη επιβεβαίωση για την πρώτη V8 hybrid Ferrari

ΝΕΑ

Από τα χείλη του Προέδρου της Sergio Marchionne επιβεβαιώνεται πλέον και επίσημα ότι η Ferrari μπαίνει «δυνατά» στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, φέρνοντάς μας ένα νέο υβριδικό της μοντέλο το 2019. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Οι καιροί αλλάζουν λοιπόν και, πλέον, η Ferrari εκτός των ειδικών LaFerrari και Aperta που έχουν υβριδικό σύστημα κίνησης, θα φέρει και το πρώτο υβριδικό «κανονικό» της μοντέλο με V8 κινητήρα σε ένα χρόνο από σήμερα όπως δήλωσε ο κ. Marchionne, έχοντας ήδη βγάλει στους δρόμους τα πρώτα test cars.

Το υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό της μοναδικής LaFerrari (το προερχόμενο από την F1, KERS), αλλά θα είναι ένα πιο «παραδοσιακό» υβριδικό σύστημα κίνησης.

Σε ό,τι αφορά στο ποιόν του μοντέλου που θα λάβει το νέο αυτό υβριδικό σύστημα, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το ποιο θα είναι αυτό ακριβώς, όμως με βάση το χρόνο παρουσίασής του με βάση τις δηλώσεις του κ. Marchionne αναμένεται αυτό να είναι το νέο SUV που ετοιμάζει η μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα για το νέο αυτό μοντέλο θα γνωρίζουμε τους αμέσους επόμενους μήνες, όμως είναι δεδομένο πλέον ότι η Ferrari μπαίνει γερά όχι μόνο στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και στο παιχνίδι των SUV.

Ferrari SUV 640