Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το κορυφαίο smart

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επετειακή έκδοση για το κορυφαίο smart

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το κορυφαίο smart

ΝΕΑ

H smart συμπληρώνει 15 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία βελτιώσεων Brabus και λανσάρει μια νέα επετειακή version για το μοντέλο πόλης.

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω έκδοση έχει την ονομασία «15th Anniversary Edition» και φέρει αναβαθμίσεις μόνο σε επίπεδο εμφάνισης. Εξωτερικά το μοντέλο θα έχει συγκεκριμένα χρώματα και στην παλέτα θα προστεθεί ακόμη ένα σε ασημί απόχρωση. Παράλληλα εξοπλίζεται με νέα σπόιλερ και ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών.

Οι στιλιστικές αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό του κορυφαίου smart, όπου έχουν τοποθετηθεί καφέ δερμάτινα καθίσματα, επενδύσεις carbon, λογότυπα που επισημαίνουν ότι πρόκειται για επετειακή έκδοση και πολλά ακόμη.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του επετειακού smart φροντίζει ο 0,9 Turbo σε 2 εκδόσεις ιπποδύναμης. Μια με 90 ίππους (0-100 σε 11,3 & τελική στα 155 km/h) και μια με 109 άλογα (0-100 σε 9,5 & τελική στα 165 km/h). Το smart 15th Anniversary Edition θα κατασκευαστεί σε 150 μονάδες, μεταξύ των οποίων και κάποια ηλεκτρικά μοντέλα. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει χωρίς να είναι γνωστές οι τιμές του μοντέλου.